Colani's portfolio, fotografie, boek, album,
webdesign, CMS, Helpdesk
Briefpapier, visitekaartjes

Colani Webdesign

 

Waarom een website?

Dag in dag uit bereikbaar
Iedereen zoekt tegenwoordig net als u op internet naar informatie over producten en diensten. Met uw eigen website bent u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar overal bereikbaar. Klanten zoeken u! Dit betekent dus een hoogwaardige aandacht. Voor veel mensen is een website een lagere drempel en steeds vaker maakt men via email of emailformulieren het eerste contact. Met behulp van eenvoudige statistieken kunt u bezoekeraantallen bijhouden en krijgt u inzicht welke pagina's van uw website veel interesse opwekken. Bij traditionele reclame zoals een advertentie kan dat niet. Bovendien heeft u op een website veel meer ruimte om uw bedrijf te presenteren. Ook is er veel meer mogelijk zoals kleurenfoto's, animaties, videofilmpjes en geluiden. Conclusie: een website is een van de beste investeringen die kunt doen.


Waarom een professionele webdesigner?


Uitstraling
Een website heeft uitstraling en zegt wat over uw bedrijf. Steeds vaker zullen uw potentiële klanten eerst even uw website uitchecken voordat ze met u in contact willen treden. Een onprofessionele website waarbij de vormgeving niet deugt of een heldere navigatiestructuur ontbreekt kan direct aanleiding zijn tot irritaties en een mogelijke klant doen wegkeren van uw bedrijf. Kortom het is zaak dat u een goede eerste indruk maakt.

Zelf doen
Zelf een website maken lijkt makkelijker dan het is. U loopt een groot risico dat delen verspringen of er heel anders uitzien op andere computers dan die van uzelf. Ook moet u rekening houden met verschillende browsers en beeldschermafmetingen. Om ergenissen te voorkomen, uzelf tijd te besparen en voornamelijk uw klanten niet teleur te stellen kunt u dit beter overlaten aan de professional.

Waarom wij?

We zijn specialist op het gebied van bedrijfslogo's en huisstijlen. Het ontwikkelen van de juiste uitstraling voor een onderneming is ons vak. Daarom is het niet onverstandig om ons ook te betrekken bij de uitstraling van uw website. Zo wordt er een eenduidig lijn of stijl doorgevoerd die betrouwbaar overkomt bij klanten.

Referenties
Bekijk onze designs

Bekijk onze templates

Bekijk onze CMS templates

 

Colani - webdesign Colani 2009