Home Het nieuws WebDesign
WebDesign PDF Afdrukken E-mail

Ontwerp website

Colani Webdesign in Geertruidenberg ontwerpt en bouwt betaalbare websites voor kleine bedrijven en particulieren.

Een website waaraan zorg is besteed en vormgeving die is afgestemd op uw persoonlijke stijl.

Het maken en/of bewerken van foto's en logo's speciaal voor uw website.

Een website die speciaal voor u op maat is gemaakt.

Als Colani je website maakt en de site wordt online gezet, een hele grote kans dat je website binnen vierentwintig uur op #1 staat in de zoekresultaten van Google. Zo stond de website van Kinderboerderij De Kromme Akker stond al na een halve dag bovenaan in de zoekresultaten van Google.

 

Validatie

Elke pagina wordt gevalideerd met de W3C Markup Validatie Service. Eventuele fouten kunnen worden opgespoord en volgens de aanbevelingen van het W3C gecorrigeerd, waardoor de site/pagina door iedere moderne browser probleemloos kan worden weergegeven.

 

SEO - Search Engine Optimization

Zoekmachine optimalisatie SEO is een onderdeel van search engine marketing en heeft als doel websites beter vindbaar maken in Google en andere zoekmachines.
Zoekmachine optimalisatie en aan melden bij zoekmachines zijn standaard inbegrepen. Het optimaliseren van een website SEO is essentieel voor de goede vindbaarheid van een website.

 

Werkwijze voor het maken van een website.

Allereerst wordt uitvoerig besproken wat uw idee├źn en wensen zijn. Zoals waar is de website voor bedoeld en wat wilt u bereiken met uw website.

Daarna maken wij een eerste opzet van de website. De website komt op een tijdelijke plaats op onze webserver te staan, zodat u op uw eigen computer de website kunt bekijken.

Wanneer de website klaar is en goedgekeurd, kan deze op een definitieve plek worden geplaatst.

Meer weten? Via Colani.nl kunt u reageren en terecht met uw vragen.

 
Nieuwsflits
Wil je zelf de handen uit de mouwen steken en op de kinderboerderij helpen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de boerderij.