Home Het nieuws openingstijden aangepast
openingstijden aangepast PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door <a href="https://colani.nl/kibo1/index.php?option=com_comprofiler&amp;task=userProfile&amp;user=64&amp;Itemid=50">Rob Elbers</a>   
maandag, 18 oktober 2010 13:32

 

Nieuws van kinderboerderij de Kromme Akker Wijziging  

openingstijden,

 

Helaas moeten wij onze trouwe bezoekers teleurstellen.

Met ingang van 1-11-2010 houdt  kinderboerderij de Kromme Akker op de maandagen haar deuren gesloten voor bezoek. Dat klinkt niet gastvrij maar op dit moment ziet het bestuur van de kinderboerderij geen andere oplossing. Reden voor deze maatregel is het gebrek aan vrijwilligers.

Natuurlijk gaat de kinderboerderij wel open als er afspraken  zijn voor groepen van scholen en andere gezelschappen. Daarvoor kan men contact opnemen met het educatief centrum van de kinderboerderij. Dan wordt u door verwezen naar de juiste persoon. Het telefoonnummer is ongewijzigd 0162677133. De overige dagen van de week blijft iedereen natuurlijk van harte welkom om de kinderboerderij te bezoeken.

 

 

 

 
Nieuwsflits
Vandaag is er weer een nieuwe veiligheidsupdate op de server gezet, deze isdoor ons getest en zonder fouten bevonden, mocht u echter fouten tegenkomen neem dan contact op met de webmaster.