Home Privacy

 

 

Kinderboerderij "De Kromme Akker" respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website.

U kunt deze website anoniem bezoeken.

Bij bezoek aan deze website zullen wij, met inachtneming van hetgeen hierna is bepaald, geen gegevens van u verzamelen en/of op enigerlei wijze verwerken.

Wanneer u deze website bezoekt, wordt het IP-adres vastgelegd met behulp van een zogenaamde statistic server. Deze server genereert gegevens die anoniem worden verwerkt en alleen voor statistische doeleinden worden gebruikt.

Indien u persoonlijke gegevens invult, behandelen wij deze informatie vertrouwelijk.

Informatie aan derden:
Wij verstreken geen informatie aan derden zonder jouw toestemming tenzij wij juridisch gerechtigd of verplicht zijn om dit te doen (bijvoorbeeld door een gerechtelijk bevel of bij het voorkomen van fraude of andere delicten).

Deze privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die via links op deze website kunnen worden bezocht.
Wij behouden ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacy statement.

Het is daarom aan te raden deze privacy statement regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Eigen verantwoordelijkheid

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacymaatregelen die andere websites nemen, ook niet als deze aan onze site zijn gekoppeld of als je via onze links andere sites bezoekt. Wij raden je daarom aan goed na te gaan welk privacybeleid deze sites hanteren.

 
Nieuwsflits
Wil je zelf de handen uit de mouwen steken en op de kinderboerderij helpen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de boerderij.