Home Het nieuws
Het nieuws
openingstijden aangepast PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door <a href="https://colani.nl/kibo1/index.php?option=com_comprofiler&amp;task=userProfile&amp;user=64&amp;Itemid=50">Rob Elbers</a>   
maandag, 18 oktober 2010 13:32

 

Nieuws van kinderboerderij de Kromme Akker Wijziging  

openingstijden,

 

Helaas moeten wij onze trouwe bezoekers teleurstellen.

Met ingang van 1-11-2010 houdt  kinderboerderij de Kromme Akker op de maandagen haar deuren gesloten voor bezoek. Dat klinkt niet gastvrij maar op dit moment ziet het bestuur van de kinderboerderij geen andere oplossing. Reden voor deze maatregel is het gebrek aan vrijwilligers.

Natuurlijk gaat de kinderboerderij wel open als er afspraken  zijn voor groepen van scholen en andere gezelschappen. Daarvoor kan men contact opnemen met het educatief centrum van de kinderboerderij. Dan wordt u door verwezen naar de juiste persoon. Het telefoonnummer is ongewijzigd 0162677133. De overige dagen van de week blijft iedereen natuurlijk van harte welkom om de kinderboerderij te bezoeken.

 

 

 

 

Kinderbingo op kinderboerderij

De Kromme Akker

 

 Op zaterdag 16 oktober

vanaf 14.00 uur gaan de

bingoballetjes rollen

kosten per deelnemer 3 euro

geef je op tijd op voor deze

gezellige middag

aan het eind van de middag gaat iedereen met een leuke prijs naar huis

 

tot ziens op kinderboerderij de

Kromme Akker

Burggravenlaan 3

Geertruidenberg

 

Scholen bezoeken kinderboerderij de Kromme Akker,

 

Maandag 4 oktober was het Werelddierendag. Een speciale verwen dag voor alle dieren. Maar het motto op kinderboerderij de Kromme akker is: “Elke dag dierendag”.
Daarom is er dit jaar gekozen voor een uitdagende lettertocht met leerzame en vooral ook leuke opdrachten. Elke letter uit de hier bovengenoemde slagzin stond voor een opdracht, die kinderen in kleine groepjes mochten gaan doen. Een voorbeeld van de opdrachten en een van de meest gewilde was de A van Apen. Die wonen natuurlijk niet op de kinderboerderij, maar iedereen weet dat apen goed zijn in slingeren, dus mochten de kinderen bij deze opdracht hun ‘apen kunsten’ vertonen bij de kabelbaan. De andere A was van Aaien bij deze opdracht gingen de kinderen naar de knuffelweide om een van de geitjes te kunnen aaien. Met het vinden van het insecten hotel hadden de meeste kinderen even hulp nodig maar eenmaal in de ‘leertuin’ was het bijzondere hotel zo gevonden. Tot nu toe zijn er al heel wat enthousiaste kinderen, juffen en hulpouders geweest. Mochten juffen en meesters, na het lezen van dit bericht ook zin hebben gekregen om de spannende en leuke lettertocht te komen doen. Dan kun je via de kinderboerderij een afspraak maken. 

 

De vijfde editie van de Bergse Kennedymars is weer een groot succes geworden.

Lees meer...
 

Kinderboerderij de Kromme Akker viert de lente! 
 
 

Met Pasen hoef je niet ver weg om een leuke middag te beleven. 

Kom en ga op speurtocht tijdens het paasweekend. Zaterdag (3 april), zondag (4 april) en maandag (5 april), kunnen gezinnen deelnemen aan een leuke lente speurtocht die je langs alle dieren van de boerderij brengt.

 

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 7
Nieuwsflits
Vandaag is er weer een nieuwe veiligheidsupdate op de server gezet, deze isdoor ons getest en zonder fouten bevonden, mocht u echter fouten tegenkomen neem dan contact op met de webmaster.