You are here: Home > Reiki > Reiki

Reiki

Probeer eens een reiki-behandeling uit bij ‘vage’ klachten:
Als je je moe of lusteloos voelt.
Bij hoofdpijn of een gespannen gevoel.
Als je van een ziekte of operatie geneest en het duurt je te lang.
Bij angsten of slapeloosheid.

Reiki heeft een positief effect bij het herstel van allerlei kwalen. Je krijgt je oude energieniveau met reiki versneld terug. Een reikibehandeling is een aangename ervaring. Niet alleen voor als je klachten hebt of ziek bent, maar ook als een heerlijk moment van ontspanning en jezelf hervinden na een drukke dag.

Tijdens de behandeling geeft de reiki-master universele levensenergie door. Die energie vindt zelf haar weg door je lichaam en geest. Waar nodig, wordt je gevoed en wordt je balans hersteld. De hand van de reiki-master gaat vaak als vanzelf naar de plek waar pijn zit. Daar voelt de energie anders.
Een reiki-behandeling kan door handoplegging, maar ook op afstand. Gedachtenkracht kan heel sterk zijn!

Reiki draait helemaal om energie of levenskracht. Die stroomt vrij rond in lichaam, geest en kosmos. De doorstroom van je levensenergie kan geblokkeerd raken, bijvoorbeeld door negatieve ervaringen in het verleden. Van die blokkades kun je behoorlijk last krijgen, mentaal en fysiek.
De reiki-methode is begin 20e eeuw ontwikkeld door de Japanner Mikao Usui. Uitgangspunt is dat lichaam en ziel één zijn, en dat overal een universele kosmische energie stroomt. Reiki bestaat uit twee Japanse karakters: rei (geest of ziel) en ki (energie, levenskracht).

Tags: , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

*