Welkom op de site van Van Erp Reparatie uit Geertruidenberg. Wat kan Van Erp Reparatie voor u betekenen?

Van Erp is als eenmanszaak ingeschreven bij de kamer van koophandel te Tilburg  onder nr. 20138472. Het bedrijf is opgericht in 2000. Het is een klein bedrijf waarbij het gereedschap georiŽnteerd is op metaalbewerking en electrodelassen op locatie maar natuurlijk ook in de werkplaats te gebruiken.

Van Erp Reparatie stelt zich voornamelijk in dienst van andere bedrijven in regio Breda (Noord Brabant).

Ervaring in scheepsbouw, installatiebouw, constructiewerken, apparatenbouw en montagewerkzaamheden.
In alle branches zowel nieuwbouw als onderhoud. Ook een ruime ervaring in onderhoud van industriŽle automatisering en installaties. Maar ook reparatiewerk voor agrariŽrs en aanverwanten.
Verder doen we reparatiewerk aan containers voor vrachtvervoer. Daar we dit bij u aan de zaak doen hebt u geen transportkosten.

Hoewel las en constructiewerk de hoofdmoot van het bedrijf is, kan er ook montagewerk worden verricht. Het gereedschap van het bedrijf is  voornamelijk georiŽnteerd op buitendienst werk. Door het ontbreken van hoge overheadkosten is een scherp concurrerend tarief mogelijk.

Natuurlijk is het geen tussen 07 en 16 uur bedrijf en zijn we op elk moment van de dag bereikbaar en inzetbaar, ook in het weekend.

Van Erp Reparatie

Pieter van IJpelaarstraat 94

4931 RX Geertruidenberg

Telefoon: 06 41801620

Telefax: 084 7532493

E-mail: colani@live.nl

Aanvraagformulier