Sims 3! Overzicht

Sims 3! overzicht

Vandaag zijn de allereerste beelden van De Sims 3 te bewonderen en is bovendien enige informatie naar buiten gekomen. In De Sims 3 verkennen je Sims dit keer een open, bruisende buurt die letterlijk naast de deur ligt. De vrijheid in De Sims 3 zorgt tevens voor reeks mogelijkheden in een nieuwe, open buurt.

Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om je Sims door hun buurt te laten dwalen, een bezoekje te brengen aan de buren of de omgeving te verkennen. Je Sims kunnen naar het centrum slenteren en rondhangen met vrienden, nieuwe vrienden maken in het park of collega's tegenkomen op straat. Er kan van alles gebeuren als je Sims op het juiste moment op de juiste plek zijn.

Verder heeft iedere Sim een uniek persoon met een eigen karakter. Je kunt uit tientallen karaktertrekken kiezen en zo allerlei combinaties maken. De karaktertrekken die je kiest (dapper, artistiek, solitair, perfectionistisch, kleptomanisch, romantisch, onhandig, paranoïde en nog veel meer) bepalen het gedrag van je Sims en hoe ze met anderen omgaan. Je Sims kunnen nu boven hun dagelijkse behoeften uitstijgen. Het zijn gecompliceerde individuen met unieke karakters.

Daarnaast kunnen faciliteiten veel verder naar eigen wens aangepast worden. Je kunt in en om je huis van alles aanpassen, van vloeren tot bloemen, shirts tot sofa's, behang tot gordijnen. Je kunt de buurt van je Sims ook volzetten met kant-en-klare huizen en meubels.

Reacties  

 
0 #1 Thiska 2011-12-17 16:40 Haaaay,love sims 3
KUsss
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Ververs

Zoeken

Statistieken

Leden : 2102
Artikelen : 51
Weblinks : 4
Artikelen bekeken hits : 200146